Matematik

haster please hjælp !!!

30. august 2009 af cicis (Slettet)

Opgave 1 Givet to funktioner f og g der har følgende forskrifter
 

f(x)=2x-7 og g(x)=x^2-2x-5
 

jeg har tegnet funktionerne

c) Bestem f og g´s skæring med x-aksen.
d) Bestem f og g´s skæring med y-aksen.
 

hvordan gør jeg det nogen der kender en formel man kan bruge ?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af MN-P (Slettet)

skæring med x-aksen hvor y=0

0=2x+7 og 0=x²-2x-5             løs ligningerne

skæring med y-aksen når x=0


Skriv et svar til: haster please hjælp !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.