Matematik

Differentiation

31. august 2009 af MortenB1991 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Denne ligning er opgivet: 0,5x2 +2x +3

Ud fra den skal vi finde f '(-7). Men kan ikke rigtig huske hvad det betyder eller hvad vi skal


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af peter lind

Det er ikke en ligning men en funktion. Du skal finde den afledede af funktionen og dernæst sætte x=-7


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2009 af mathon

skrevet

f(x) = 0,5x2 + 2x + 3

f '(x) = ...................


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2009 af kimor (Slettet)

f´(x) = 2*0,5x + 2 = x+2

f´(-7) = -7+2 = -5


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.