Matematik

Omskrivning

31. august 2009 af SørenV (Slettet)

Hej.. Hvordan omskrives:

sin2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af NejTilSvampe

  hvorfor vil du omskrive det?

sin(x)*sin(x) = sin2(x) ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2009 af mathon

sin2(x) = 1 - cos2(x) = ½(1-cos(2x))


Svar #3
31. august 2009 af SørenV (Slettet)

Det er fordi jeg måske synes at det er lettere at differentiere.. eller også fordi jeg ikke helt forstod den måde, som det stod på..

Men er den indre og ydre funktion så den samme i dette tilfælde??


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2009 af mathon

nåh sådan (det var ikke verdens bedste spørgsmål)

y2              og y = sin(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2009 af NejTilSvampe

dy/dx sin(x)*sin(x)

f'g + fg'

sin(x)*cos(x) + sin(x)*cos(x) = 2sin(x)*cos(x)


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.