Matematik

trekanter

01. september 2009 af lisabella (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fundet frem til at skalfaktor= 3

men kan ikke komme videre. hvordan beregner jeg x

på forhånd tak:)

Vedhæftet fil: Opgave 3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2009 af MN-P (Slettet)

AP/CL=30/90=1/3

AB/BC=1/3          AB=x

BC=3x

BC+AB=200

3x+x=200


Svar #2
01. september 2009 af lisabella (Slettet)

forstår ikk hvirdan du er kommet frem til at BC=3x


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.