Matematik

Sinus relationer

01. september 2009 af Rashal111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Oplyst:

c = 17

C = 41 grader

A = 26 grader

c*SinA/SinC er formlen for at regne siden a ud.

I excel skriver jeg: 17*SIN(26)/SIN(41) = -81,72535335
 

Det skulle give 11,36 men jeg får dette resultat.

Er der nogen der kan hjælpe mig med en formel i excel til hvordan jeg regner dette ud?


Svar #1
01. september 2009 af Rashal111 (Slettet)

Har fundet ud af det. Undskyld ulejligheden


Skriv et svar til: Sinus relationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.