Matematik

logaritmefunktioner, ligning

01. september 2009 af dkjatti (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. da jeg skal finde fordoblingstiden af denne ligning, ville jeg høre om hvad a er i denne ligning.. er det ikke e som er a ?

N(0)=100*e^(0,23*0)=100

til sidst vil jeg spørger om hvordan man finder vækstraten af en ligning.

mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2009 af Isomorphician

a = ek

Vækstrate: (a-1) * 100 %


Svar #2
01. september 2009 af dkjatti (Slettet)

mange tak fir hjælpen :)


Skriv et svar til: logaritmefunktioner, ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.