Matematik

Hjælp til ligningsystem

02. september 2009 af Saddy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg

2x-y=-10

-3x+2y=16

ved hjælp af lige store koefficienters metode?

Er nået til

6x-3y=-30 (ganget med 3)

-6x+4y=32   (ganget med 2)

her går jeg i stå.

Hjælp udbedes


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Læg de to ligninger sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

gang den første med 3 og den anden med 2 og læg sammen


Svar #3
02. september 2009 af Saddy (Slettet)

Hvor simpelt. Føler mig som verdens største idiot nu. Tak for hjælpen gutter!


Skriv et svar til: Hjælp til ligningsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.