Kemi

afstem

03. september 2009 af cicis (Slettet)

hej alle sammen hvordan afstemmer jeg den her reaktion

H2O2--> H2O + O2

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2009 af Maja-mus (Slettet)

2H2O2 --> 2H2O + O2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2009 af JKaram (Slettet)

Er du med på hvad der sker her?



Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2009 af Maja-mus (Slettet)

Hva ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. september 2009 af mathon

      -1               -2     0
2H2O2  →  2H2O + O2


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. september 2009 af JKaram (Slettet)

Lige præcis det Mathon gjorde. Det er bare nødvendigt at ham der stiller spørgsmålet også forstår svaret ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2009 af mathon

oxygen i hydrogenperoxiden dismuteres/disproportioneres,
hvorved
en del af oxygenen reduceres 1 trin og en tilsvarende del oxideres 1 trin


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. september 2009 af Maja-mus (Slettet)

Ja .


Svar #8
03. september 2009 af cicis (Slettet)

tusind tak må jeg gerne stille en mere ? :)


Svar #9
03. september 2009 af cicis (Slettet)

hvor meget 

-1               -2               0
2H2O2 → 2H2O + O2

skal jeg forbrænde før jeg kan få

127 mol o2


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. september 2009 af mathon

det er ikke en forbrænding

                                                           2H2O2   →    2H2O   +   O2
ækvivalente stofmængder i mol:            2                  2              1
aktuelle stofmængder i mol:                   x                                127

x/(2 mol) = (127 mol)/(1 mol)

x = 127*(2 mol) = 254 mol
 


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. september 2009 af Maja-mus (Slettet)

Jeg har fået resultatet til det samme.

Nej, det spalter sig vel til vand og dioxid.


Brugbart svar (0)

Svar #12
03. september 2009 af mathon

...det spaltes til vand og dioxygen...


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. september 2009 af Maja-mus (Slettet)

Hov. Skrive fejl/tænkefejl

Mente også dioxygen.


Skriv et svar til: afstem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.