Matematik

vektor

04. september 2009 af atm-girl (Slettet)

hej

forstår ikk helt et spørgsmål vedr. vektorer. spørgsmålet lyder sådan: Bestem samtlige vektorer, der kan fremkomme ved at lægge to af disse vektorer sammen eller ved at trække dem fra hinanden. Afsæt disse vektorer i et koordinatsystem.

vektorene er:

a= (3 over -2)

b= (-4 over 1) 

c= (-2 over -5)

hilsen

ATM


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af kieslich (Slettet)

a + b, a+c, b+c, a-b, b-a, a-c, c-a, b-c, c-b


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2009 af JKaram (Slettet)

Tegn a+b, b+c, a+c, a-b, b-c, og a-c, c-b og c-a.

Husk at ledenes rækkefølge er ligegyldig når du adderer vektorer, men ikke når du subtraherer dem (ligesom med skalarer).

Karam


Svar #3
04. september 2009 af atm-girl (Slettet)

oka.. men hva mener du med at d ik r lige meget hvordan jeg subtrherer?? forstår d ik rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2009 af kieslich (Slettet)

vektor a - b er ikke samme vektor som b - a.  men a + b =b + a


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.