Matematik

Differentialregning

05. september 2009 af Stella Lilja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne opgave, ved ikke hvordan jeg skal finde punkterne? 2 ligninger med 2 ubekendte?

opgaven; 

To funktioner g og h er defineret ved

g(x) = x^3+3x-9

h(x) = 8x^2-3x+2  

find punktet/punkterne hvor de 2 funktioner har samme hældning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af Isomorphician

Løs:

g'(x) = h'(x)


Svar #2
05. september 2009 af Stella Lilja (Slettet)

okay, tak :) 


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.