Matematik

Faktorisering

05. september 2009 af sputnik3 (Slettet)

Hej nogen der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?

Faktoriser polynomiet f(x) = x^2 - x -2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af peter lind

Find rødderne i polynomiet. Kaldes rødderne r1 og r2 har du f(x)=(x-r1)(x-r2)


Svar #2
05. september 2009 af sputnik3 (Slettet)

r1 = 2 og r2 = -1

er det så?

f(x) = (x-2)(x-(-1))


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2009 af peter lind

ja


Svar #4
05. september 2009 af sputnik3 (Slettet)

ok tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.