Matematik

kordinatsættet

06. september 2009 af andreasnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) Bestem koordinatsættet til toppunktet for den parabel, der er graf for funktionen

f(x)= -7x2+28x+25


Brugbart svar (3)

Svar #1
06. september 2009 af mathon

a = -7
b = 28
c = 25

d = 282 - 4(-7)·25


Skriv et svar til: kordinatsættet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.