Engelsk
understrege fokerte ord.
07. september 2009 af
louisææ (Slettet)
hejsa .
nogen der lige hurtigt vil se på en hurtig let tekst ? :) vedhæftet
det haster lidt....
louise
Vedhæftet fil: Written assignment .docx
Svar #1
10. september 2009 af Stygotius (Slettet)
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
150%">Underline all the words that you believe are spelled wrongly in the following text:</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
150%"><span lang="EN-GB" style="font-size:12.0pt;line-height:150%;mso-ansi-language:
EN-GB"> </o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-indent:
65.2pt;line-height:150%"><span lang="EN-GB" style="font-size:12.0pt;line-height:
150%;mso-ansi-language:EN-GB"> I had a test today. I think I faled failed it, and I think that maybe now they wont won't use. What happind happened is a nice young man was in the room and he had some white cards with ink spilled all over them. He sed said Charlie what do you see on this card. I was very skared scared even tho though I had my rabits foot rabbit food in my pockit pocket because when I was a kid I always faled failed tests in school and I spilled ok ink to too.</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-indent:
65.2pt;line-height:150%"><span lang="EN-GB" style="font-size:12.0pt;line-height:
150%;mso-ansi-language:EN-GB">I told him I saw a an inkblot. He said yes and it made me feel good. I thot thought that was all but when I got up to go he stopped me. He said now sit down Charlie we are not thru through yet. Then I don’t remember so good but he wantid wanted me to say what was in the ink. I dint didn't see nothing in the ink but he said there was picturs pictures there other pepul people saw some picturs pictures. I coudnt couldn't see any picturs pictures. I reely really tried to see. I held the card close up and then far away. Then I said if I had my glases glasses I coud could see better I usually only ware wear my glases glasses in the movies or TV but I said they are in the closet in the hall. I got them. Then I said let me see that card agen again I bet Ill I'll find it now.
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-indent:
65.2pt;line-height:150%">Teksten er elendigt engelsk.
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-indent:
65.2pt;line-height:150%"><span lang="EN-GB" style="font-size:12.0pt;line-height:
150%;mso-ansi-language:EN-GB"></o:p>
Skriv et svar til: understrege fokerte ord.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
