Matematik

korrekt???

08. september 2009 af Yow! (Slettet)

skal finde ud af hvad L er

når jeg ved at          

  L * N  = 0,1201 Pa       og       N = 9,82 m/s^2

for at finde L skal jeg så ikke dele 0,1201 med 5,78????

dvs 0,1201 / 5,78 =  0,01223........skal dog sige at det SKAL give 1 g/cm^3

jeg er også meget usikker med hensyn til enhederne.....


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Du deler blot 0,1201 Pa, med 9,82 m/s2

Karam


Svar #2
08. september 2009 af Yow! (Slettet)

fornemt Karam

tak for det hurtige svar ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Med hensyn til enhederne, så find ud af hvad Pa er lige med, og så se om det hjælper. Stadig svært, så skriv.

Karam


Svar #4
08. september 2009 af Yow! (Slettet)

Pa = 1 N/m^2

hvad gør jeg?????


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Newton kan også omskrives. Du må også prøve lidt selv. Hvad er en newton?


Svar #6
08. september 2009 af Yow! (Slettet)

1 N = 1 (kg*m)/s^2

men hvor mange Pa går der på 1 N/m^2?????


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

1. Det har du selv lige sagt. Skriv det så op med de fulde udskrivningerne af Pa og N, og så kan du reducere dig frem til det ønskede.

Karam


Svar #8
08. september 2009 af Yow! (Slettet)

naaar....det tror jeg ikke jeg har sagt....

jeg skrev kun

Pa = 1 N/m^2

men der står ikke angivet hvor mange Pa det svarer til???


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Ja - underforstået 1 Pa = 1 N/m2
Som en lille ting vil jeg bede dig om at skrive m2 i stedet for m^2. Især i sådanne udregninger.
Se så her (vedhæftet fil).

Karam

Vedhæftet fil:Enhedsregning.docx

Skriv et svar til: korrekt???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.