Matematik

differentialkvotient

08. september 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder jeg differentialkvotienten af e^(sqrt(x))?

Et par hint ville være dejligt


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af peter lind

Brug reglen for differentiation af sammensat funktion f(g(x)) hvor f(y) = ey, g(x)= kvrod(x)


Svar #2
08. september 2009 af jasm (Slettet)

mange tak, så passer det


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2009 af mathon

f (x) = e√(x)dx  x≥0

f '(x) = e√(x)·(√(x))' = e√(x)·(1/(2√(x)) = (1/2)·(e√(x)/√(x))


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.