Matematik

differentialkvotien

09. september 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der ikke nogen der kan hjælpe mig i gang med at finde differentialkvotienten af dy/dx sin^3(x)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2009 af Fourier (Slettet)

Hvad mener du med "dy/dx sin3(x)" ?

Jeg går ud fra, at du mener: "Find dy/dx, når y = sin3(x)."

dy/dx = d(sin3(x))/dx = d(sinx)/dx * d(sin3(x))/d(sin(x)) = cosx * 3sin2(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. september 2009 af mathon

f(x) = sin3(x)

f '(x) = 3·sin3-1(x)·(sin(x))' = 3sin2(x)·cos(x) =


Skriv et svar til: differentialkvotien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.