Matematik

uforkortelig brøker ?

11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

Hej.. Jeg har problemer med uforkortelig brøker

hvad skal man gøre her?

1/2+1/3=


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2009 af SVT (Slettet)

forlæng brøkerne så de får fælles nævner...

mvh
SVT


Svar #2
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

er svaret så 5/6?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. september 2009 af Fourier (Slettet)

#2 C'est vrai. :)


Svar #4
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. september 2009 af JKaram (Slettet)

Fransk og betyder "Det er rigtigt". Så ja, det bliver sådan.

Karam


Svar #6
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

hvad med 3/8+13/4= 23/8


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2009 af MN-P (Slettet)

3/8+13/4= 3/8+26/8=29/8 =3 5/8


Svar #8
11. september 2009 af TiiiA (Slettet)

Det skal være uforkortelig brøker


Skriv et svar til: uforkortelig brøker ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.