Fysik

Resistansens afhængighed af længden

11. september 2009 af gudtee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Please help me, lost soul!

Opgaven lyder således:

a): Undersøg ved regression om sammenhængen er i overstemmelse med formlen

R(resistanten) = rho(resistivitet) * l (længde) / ((pi/4) *d^2)              R = ρ * l / A = ρ * l / (π/4*d^2 )    dvs om R er proportional med længden l ?

Jeg har lavet regression af sammenhørende værdier R og l. Hvor skal jeg nu???? .... helst forklaringer skridt for skridt.


Svar #1
11. september 2009 af gudtee (Slettet)



Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Får du en ret linje?


Svar #3
11. september 2009 af gudtee (Slettet)

Jep..lineær


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. september 2009 af Lurch (Slettet)

Så har du svaret på dit eget spørgsmål :) Din formel siger netop af modstanden skal afhænge lineært af længden. Så hvis dine resultater viser en ret linie, så stemmer de to overens.


Svar #5
11. september 2009 af gudtee (Slettet)

nice :))


Skriv et svar til: Resistansens afhængighed af længden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.