Matematik

Isolering

12. september 2009 af Flyer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har her et par matematikopgaver omkring isolering. Hjælp, tak ;s Skriv det meget præcist tak, og vis hvad I har gjort..

1. Formlen for omkredsen af en cirkel er O=2*pi*r.

- Isolér r

- Formulér både formlen for O og formlen for r i naturligt sprog (ved ikke helt, hvad det betyder?!)

2. Formlen for arealet af et paralellelogram er A= g * h

- Isolér h

- Formulér både formlen for A og formlen for h i naturligt sprog.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2009 af ttbonen (Slettet)

O=2*pi*r    omkreds=2*pi*radius    O/(π*2)=r   omkreds/(pi*2)=radius

O= omkreds     r= radius

A= g * h    Areal=grundflade*højde    A/g=h    Areal/grundflade=højde

A=areal         g=grundflade    h=højde


Svar #2
13. september 2009 af Flyer (Slettet)

Tak for hjælpen. Nogen som ved hvad det vil sige at formulere dette i naturligt sprog?


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.