Matematik

Hej, jeg vil isolere x i ligningen: ln(x)=(0,200839x^2)-2,07944

13. september 2009 af fila (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af kieslich (Slettet)

Det kan man ikke. men hvis du har en grafregner eller TIIA kan du bruge solve

solve( ln(x) = 0.200839*x^2-2.07944,x)


Skriv et svar til: Hej, jeg vil isolere x i ligningen: ln(x)=(0,200839x^2)-2,07944

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.