Matematik

Cramers Rule - HASTER

15. september 2009 af raffe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder her med min mat aflevering til i morgen, og har brug for hjælp til følgende opgave:

Brug Cramers formel til at løse systemet:

x1 + x2                    = 0

        x2 +  x3  -2x4   = 1

x1             +2x3 +x=0

x1 + x2               +x4=0

Jeg havde så tænkt mig først at beregne D, og så derefter at finde D(A1),D(A2),D(A3), og D(A4), men disse er bygget op som reduceret form i forvejen, så er der evt. en nemmere måde? Hvordan ville i gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2009 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:Cramer_4 lign.doc

Svar #2
15. september 2009 af raffe (Slettet)

Tusind tak! Sådan havde jeg også lavet det!


Skriv et svar til: Cramers Rule - HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.