Matematik

Differantialregning.

16. september 2009 af nothanks (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde f'(x) når f(x)=2*x^3-2*x+9

Hvordan gør jeg? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af peter lind

Brug (a*xn)' = a*n*xn-1 og (f+g)' = f' + g'


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2009 af jesperher (Slettet)

#1

du differentere funktionen og beholder konstanten..

f(x) =k *x^n

=>

f '(x) = k* n*x^(n-1)


Skriv et svar til: Differantialregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.