Matematik

matematik-A.. vektorer

17. september 2009 af ogonanime (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey.. håber nogen kan hjælpe mg med de to sidste opgaver:)

 

I et koordinatsystem er to vektorer vektor-a<span style="font-family: "Derive Unicode""> og vektor-bbestemt ved</o:p>

t , t+1 og -t , t+1, hvor t er et reelt tal.</o:p>

 </o:p>

<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 36.0pt">a)      Bestem for t = 2 arealet af det parallellogram, der udspændes af vektorerne a og b. <p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 36.0pt">b)      Bestem for t = 2 koordinatsættet til projektionen af b på a. <p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 36.0pt">c)      Bestem de værdier af t, for hvilke vinklen mellem vektorerne a og b er 60°.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af peter lind

Hvad er a og b vektorerne? Areale kan findes som determinanten for de 2 vektorer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2009 af Isomorphician

b)

bp = ((a · b)/(|a|2)) * a

c)

(a · b)/(|a||b|) = 0,5


Skriv et svar til: matematik-A.. vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.