Matematik

Hvorledes isoleres p?

17. september 2009 af tftrec (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal indtegne følgende lineære funktion i et koordinatsystem: Q=50-5P

Jeg er lidt i tvivl om, hvorledes dette skal gøres. Jeg skal have P opad Y-aksen, så jeg skal omskrive udtrykket til P=....., men jeg kan simpelthen ikke huske, hvorledes jeg gør dette. Er der en som kan hjælpe mig med dette?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af Korn_2000 (Slettet)

(Q-50)/-5=P

There U go


Skriv et svar til: Hvorledes isoleres p?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.