Matematik

Mat AB2 opg 622

17. september 2009 af Besandr (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem den stamfunktion F til f, hvis graf har grafen for f som tangent?

Grafen f=1/2x+2,5

Hvad skal jeg gøre? Nogen som kan hjælper mig med en udregning, så jeg kan lære, hvordan man gør det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af kieslich (Slettet)

Stam funktion F(x) = 1/4*x2 + 2,5x + c    nu skal ligningen   1/4*x2 + 2,5x + c = 1/2*x + 2,5   kun have en løsning. Det er noget med at diskriminanten d = 0.


Skriv et svar til: Mat AB2 opg 622

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.