Matematik

Hjæælp ! opgave om trekant !!

19. september 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kan ikke lave denne opgave har virkelig brug for hjælp

I en trekant ABC er |AB| = 39, |AC| = 15 og ?C = 90?
a) Beregn længden af siden BC
Om en anden trekant DEF gælder, at
og |EF| = 24
b) Beregn |DF| og |DE|
 


Svar #1
19. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

det er vinkel C og 90 grader ""


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2009 af mathon

brug Pythagorass læresætning


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

Der er ikke oplysninger nok til at løse b).  Du skal have mindst 3 oplysninger.


Skriv et svar til: Hjæælp ! opgave om trekant !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.