Matematik

Hjælp til beregning af trekant

19. september 2009 af Patiih (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til at beregne |AD|. Se vedhæftet fil.

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af mathon

sin(27,1°) = 5,7/|AB|

sin(D) = (5,7/8,4)

|AD| = |AC| - |CD| = |AB|·cos(A) - |BD|·cos(D)


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.