Matematik

definitionsmængde og værdimængde

19. september 2009 af immoblize (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad betyder definitionsmængde og værdimængde i en funktion?

og En funktion der er bestent: f(x) = kvadratrod af x , bestem værdimægden for f 

:s :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

Definitionsmængde = de tal man lovligt må sætte på x's plads.

Værdimængde = mængden af de værdier der fremkommer når man bruger funktionen på hele definitionsmængden.

Hvilke tal må man tage kvadratroden af???      tegn grafen og aflæs værdimængden fra grafen


Svar #2
19. september 2009 af immoblize (Slettet)

der står

lad en funktion være bestemt ved: f(x) = √x  bestem værdimængden for f


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

ja, og det var det jeg svarede på i #1.  Hvilken del forstår du ikke????


Skriv et svar til: definitionsmængde og værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.