Matematik

bestem x: d=2* √((a)/(pi*t*√(2*g*x)))

20. september 2009 af kajafl (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

bestem x: d=2* √((a)/(pi*t*√(2*g*x)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv forslag?


Svar #2
20. september 2009 af kajafl (Slettet)

nej, trenger noen hint for at starte


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Sæt i anden potens på begge sider.


Skriv et svar til: bestem x: d=2* √((a)/(pi*t*√(2*g*x)))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.