Matematik

Hjælp til lininger

20. september 2009 af amirahmimi (Slettet)

nogen der vil hjælpe mig med at lave udregningerne af:

x + 3 = 5

2x - 2 = 8

x - 7(1,34 + 0,32x) = 0,01x

- 0,391 + 23,94x = - 3,2(0,43x - 2,3)

3,23x - 4(x-0,02) = 23,51

og

- 5,23 - 7,40x = 3,1 (x + 4,9)

tak på forhånd.

m.v.h Mille.


Skriv et svar til: Hjælp til lininger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.