Andre fag

ligevægts pris..

20. september 2009 af Blådue (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej..

Jeg har en opgave der føgler:

Efterspørgsel: D(p) = 50 - 5p og Udbud: S(p) = 5 + 4p

Jeg skal beregne ligevægtsprisen pg mængden.. Hvordan gør man det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2009 af Exupery (Slettet)

Sæt D(p)=S(p) og isoler p, da får du ligevægtsprisen.


Skriv et svar til: ligevægts pris..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.