Matematik

Reducering

21. september 2009 af Stella Lilja (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med at reducere denne;

y = (x-h)^3-3x(h^2-3xh)

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af Isomorphician

y = (x - h)3 - 3x(h2 - 3xh) <=>

y = (x - h)(x - h)(x - h) - 3xh2 + 9x2h <=>

y = (x2 - 2xh + h2)(x - h) - 3xh2 + 9x2h <=>

y = x3 - 2x2h + xh2 - x2h + 2xh2 - h3 - 3xh2 + 9x2h <=>

y = ....


Svar #2
21. september 2009 af Stella Lilja (Slettet)

 Nåå, tak :) 


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.