Fysik

fart og acceleration

21. september 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en opgave der lyder: en bil holder i punkt a med en V=0 m/s. Han øger sin fart langs banekurven med v'=(0,1t) m/s2, hvor jeg bliver bedt om at bestemme fart og acceleration i punktet b.

Hvordan gør jeg det? jeg har beregnet buestykket a til b til 104,72m

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

v(t) = ∫(1/10)tdt

s = ∫v(t)dt


Svar #2
21. september 2009 af jasm (Slettet)

men hvordan finder jeg grænserne


Svar #3
21. september 2009 af jasm (Slettet)

ingen der kan hjælpe


Svar #4
21. september 2009 af jasm (Slettet)

ok, jeg er nået frem til at : 1/2v2 =  0,05t,  jeg kender nedre grænse for v og skal beregne øvre grænse, men hvad med t der kender jeg også nedre grænse, men hvordan finder jeg øvre grænse ?


Svar #5
22. september 2009 af jasm (Slettet)

ingen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2009 af nunu1989 (Slettet)

Ku du ikke bruger formlen:

s - s0 = v - v0 / 2* a


Skriv et svar til: fart og acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.