Matematik

Ligning

21. september 2009 af Anguses (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan det godt passe at denne her ligning giver 1,2:

3(2x-1) = 4x - 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af MN-P (Slettet)

3(2x-1) = 4x - 9

6x-3=4x-9

2x=-6

x=-3


Svar #2
21. september 2009 af Anguses (Slettet)

men du kan så ikke lave kontrol for ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2009 af JKaram (Slettet)

Jo det kan man godt. Du indsætter bare x=-3 og så har du kontrollen der min ven.

Karam


Svar #4
21. september 2009 af Anguses (Slettet)

jeg havde skrevet 3 i stedet for -3. så det var derfor det ikke gav mening:D


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.