Matematik

vektorregning

22. september 2009 af Maria Knudsen (Slettet)

jeg har fået givet følgende opgave:


Bestem tallet t, så vektor ta ?+ b ? står vinkelret på vektor a ?.
 

jeg kan ikke helt selv finde ud af hvordan jeg skal få løst opgaven, så håber der er en der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af mathon

(t·a + ba = 0

t·a2 + b·a = 0

t = (a·b)/a2


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.