Matematik

Beregning af prisen

23. september 2009 af mumsmums (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Opgaven lyder sådan, og kan findes på sidste sider I den vedlagte fil, altså side 24.Opgaven hedder 2.16:

a) Hvad koster det fabrikken at producere trekanterne til ?iselægningen i cirkel- skiven til venstre i ?gur 2.4?

Da jeg ved at prisen på hver enkelt deformeret trekant er bestemt ved σ værdierne for K, altså σ1 = σ1 (K) og σ2 = σ2 (K) således:

P(K) = (1 − σ1 (K))2 + (1 − σ2 (K)) 2

-men det jeg så ikke forstår er, hvordan de vil have man skal regne opgaven ud når man ikke har fået nogle værdier at regne på. Det eneste man ved er at der i cirklen er 8 trekanter. 

Vedhæftet fil: 2.16.pdf

Skriv et svar til: Beregning af prisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.