Matematik

Arealfunktion

23. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Er jeg på rette vej her?

f(x)= -(1/2)x+3

A(0)= (1/2)*1*(f(-1)+f(0))= (1/2)*((7/2)+3)=(1/2)*6,5=3,25
A(2)=(1/2)*3*(f(-1)+f(2))=1,5*((7/2)+2)=1,5*5,5=8,25

-1< x > 6
A(x)=(1/2)*(x-(-1)*(f(-1)+f(x))=(1/2)(x+1)((7/2)+(-(1/2)x+3))..
 

Vedhæftet fil: 702.jpg

Skriv et svar til: Arealfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.