Matematik

Trekant Højde.

24. september 2009 af Rojan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har prøvet at finde ud af trekant ABC's højden , har prøvet at regne arealet ud - men kender ik højden . Jeg har |AC| = 6 og |AB| = 4 og |BC| = 4 `? hva gøre jeg herfra ? jrg har faktisk tænk på at bruge phytagaros's sætning - a^2 + b^2 = c^2 .. men ved ik hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2009 af Isomorphician

Det kan du godt.

Udnyt at du kan opdele trekanten i to ens retvinklede trekanter hvis du tegner højden fra B ned på siden AC.


Skriv et svar til: Trekant Højde.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.