Matematik

Tegneprogram.

26. september 2009 af NejTilSvampe

Nogen som kender et program hvor jeg kan tegne geometriske figure med korrekte mål, vinkler osv?

Jeg har forsøgt mig med GeoSketch, men kan ikke finde ud af det :S Hvis nogen kan hjælpe mig med geosketch eller hvis i kender et andet program vil jeg være taknemmelig :)

mvh. FredeP


Svar #2
26. september 2009 af NejTilSvampe

 Kan du hjælpe mig med det?

Jeg forsøger at konstruere en trekant med målene A=114o c=5 og b=7. 


Svar #3
27. september 2009 af NejTilSvampe

 Det lykkedes mig at finde ud af hvordan jeg skulle gøre, men det blev aldrig 100% nøjagtigt :( Og hvordan roterer jeg en figur uden at ændre på målene?!


Skriv et svar til: Tegneprogram.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.