Matematik

Isoler W

27. september 2009 af mums83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg sidder med en opgave omkring komplekse tal. Opgaven går ud på at jeg ved at isolere w i den komplekse kigning skal vise at der gælder: w=f(z) når f(z)=z+(1/z):

(w-2)/(w+2)=((z-1)/z+1)^2

Endvidere får jeg oplyst at z=x+iy og w=f(z)=u+iv

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af peter lind

 Forlæng ligningen med w+2. Træk derefter alt med w over på venstre side og sæt w uden for en parantes.


Svar #2
27. september 2009 af mums83 (Slettet)

Okay - så er det nok der jeg går galt i byen. Har ikke fået sat w uden for parentes. Tak


Skriv et svar til: Isoler W

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.