Matematik

Hjælp til 0-regelen?

28. september 2009 af ewu32gtv (Slettet) - Niveau: B-niveau

 (X^2-X-2)*(3X^2-3)=0

kan det passe at x-værdierne her er X=2 og 1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

(X2-X-2)*(3X2-3)=0

(x2-x-2)=0

kan ikke umiddelbart omskrives og d<0 har du skrevet forkert?

3(x2-1)=0 ⇒(x+1)(x-1)=0


Svar #2
28. september 2009 af ewu32gtv (Slettet)

 nej, opgaven står sådan jeg har skrevet den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

X2-x-2=0           hvordan har jeg fået d<0 detpasser ikke

ax2+bx+c=0    brug løsningsformelen


Svar #4
28. september 2009 af ewu32gtv (Slettet)

 tak :D


Skriv et svar til: Hjælp til 0-regelen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.