Matematik

HASTER!!

28. september 2009 af tinejens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber meget der er en som kan hjælpe..

1)

w(x) = 0.0045*(5.49sqrt(x)+5.81-0.56x)*(1.8T-59.4)+33 1 < x < 30
T = temp
x = vindhastighed.

Bestem den vindhastighed, der giver det laveste windchill-index ved en temperatur på 5 grader

2)

Areal = ((1800x)/(x+10))-6x

Bestem x, så arealet af græsplænen er størst muligt, og bestem dette størst mulige areal.

3)

vektor a = [t ; t+1]
Vektor b = [-t ; t+1]

Bestem de værdier af t, for hvilke vinklen mellem vektorerne er 60 grader

Vil sætte pris på svar bare til en af opgaverne!


Skriv et svar til: HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.