Matematik

HIIIINT????

28. september 2009 af migmigmigmig1111 (Slettet)

Halløjsa. Vi er to der har haft problemer med en lille opgave her:

I skal være i stand til at løse følge ligningen:

a'→ * b'→ = 21, når

a'→ =(1 over 2) og b'→ = (x over x^2)

→ = VEKTORER
 

kan du evt. komme med et hint eller?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=739350

Et indlæg er mere end rigeligt....


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

a'→ * b'→ =(x1*x2+y1*y2)


Skriv et svar til: HIIIINT????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.