Matematik

Løs andengradsligningen

28. september 2009 af hihuhuhuhuh (Slettet)

Løs andengradsligningen:

1 * x + 2 * x2 = 21
 

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal tage fat på opgaven her!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af mathon

2x2 + x - 21 = 0       efter ordning efter faldende eksponent

a = 2
b = 1
c = (-21)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

Se      HINT HIIINT

og se så at få det gjort!


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2009 af andersenxD (Slettet)

 2x2 + x - 21 = 0

a = 2
b = 1
c = -21
 

R1:            -1+(12 - 4*2*(-21))½

                 ________________

                                2*2

R2:             -1-(12 - 4*2*(-21))½

                  ________________

                                2*2


Skriv et svar til: Løs andengradsligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.