Matematik

Isolér ? Hvordan, HJÆLP !!

29. september 2009 af MiLL92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, jeg har været syg da vi havde om isolering. Er der en af jer der kan forklare mig hvordan man gør?

f.eks.

En cirkels omkreds: 2 * 3,14 * r
Isolér r

Hvordan gør man ? , håber i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af Basti88 (Slettet)

O(Omkreds) = 2 * Pi * r

Når du skal isolere rykker du blot 2 og Pi over på den anden side.

Generelt skal du vide at gange bliver divideret når det rykkes over.

Hvis det er plus bliver det minus når det rykkes over.

F.eks.

2 = x + 3 -> x = 2 - 3

I dit tilfælde:

O = 2 * Pi * r -> r = O/(2*Pi)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2009 af Simione (Slettet)

divider med 2*pi på begge sider af lighedstegnet, så kommer r til at stå alene


Svar #3
29. september 2009 af MiLL92 (Slettet)

Okay tusind tak (:


Skriv et svar til: Isolér ? Hvordan, HJÆLP !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.