Matematik

9 - x= (4*x - 47)/(-5)

30. september 2009 af miss-jessi (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej allesammen jeg har det her jeg skal ha løst med mellem regninger er gået totalt død.. :(

9 - x= (4*x - 47)/(-5)

18= (-7)/(4 + x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2009 af MN-P (Slettet)

a) gang med (-5) i alle led

saml x-erne på den ene side tal på den anden

b) gang med (4+x) i alle led


Skriv et svar til: 9 - x= (4*x - 47)/(-5)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.