Kemi
Kemi-opgave
05. januar 2005 af
Maria17 (Slettet)
Ved titrering af 50 mL æblesyreopløsning forbruges 12,4 mL 0,0100 M natriumhydroxidopløsning. Beregn koncentrationen af æblesyre i opløsningen.
OH-:
n(OH-)=c*V=0.0100 M * 0.0124 L = 0.000124 mol
R-(COOH)2:
n(COOH)= n(OH-)/2=0.000062 mol
c=n/V=0.00124 M
Er der nogen der lige gider tjekke om denne opgave er lavet rigtigt...?
På forhånd tak
- Maria
OH-:
n(OH-)=c*V=0.0100 M * 0.0124 L = 0.000124 mol
R-(COOH)2:
n(COOH)= n(OH-)/2=0.000062 mol
c=n/V=0.00124 M
Er der nogen der lige gider tjekke om denne opgave er lavet rigtigt...?
På forhånd tak
- Maria
Svar #2
05. januar 2005 af frodo (Slettet)
tanken er rigtig ihvertfald. Er dog ikke alt for vild med din notation..
Svar #3
05. januar 2005 af KemiKasper (Slettet)
Jeg har ik noget imod den. Går ud fra at du tænker på 'R-(COOH)2'.
Dette kunne måske uddybes med ord - men det fremgår jo at der er tale om en disyre.
Dette kunne måske uddybes med ord - men det fremgår jo at der er tale om en disyre.
Skriv et svar til: Kemi-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
