Matematik

ubestemte integraler

01. oktober 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal bestemme 3 følgende integraler, men kan ikke komme i gang.

∫etcos(3et-2)dt

∫(3x-2)/(3x2-4x+2)dx

∫cos3x√sin(x)dx

i den første havde jeg forestillet mig at u= 3et-2

i den anden at u=3x2-4x+2

og den tredje ved jeg ikke

håber på hjælp til at komme i gang


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

De to første er gode bud på substitution. I den tredie kan du bruge u = sin(x) og bruge at cos2(x) = 1 - sin2(x)


Skriv et svar til: ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.