Matematik

Hvordan udregner man belåningen?

02. oktober 2009 af KurtZeroHansen (Slettet)

1) Den nuværende renteforskel mellem eurorenten og den danske rente på 0,25 procentpoint koster en husejer 541,67 kr. hver måned. Beregn hans belåning.

2) En renteforskel mellem eurorenten og den danske rente på 1,75 procentpoint koster en husejer 3791,67 kr. hver måned. Beregn hans belåning.

Merudgiften er beregnet ved almindelig rentesregning.

Hvordan griber jeg denne opgave an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2009 af mathon

B·0,0025 = 541,67

B·0,0175 = 3791,67


Svar #2
02. oktober 2009 af KurtZeroHansen (Slettet)

Er det så sådan her?

1)

B*0,0025 = 541,67

B = 541,67/0,0025 = 216.668 kr.

2)

B*0,0175 = 3791,67

B = 3791,67/0,0175 = 216.667 kr.


Skriv et svar til: Hvordan udregner man belåningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.