Matematik

bestem længden af ha i trekant

03. oktober 2009 af Tandfeen10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Plz hjælp.

Jeg skal løse denne opgave til en aflevering, men den giver problemer.

Kan du ikke plz hjælpe mig ?? Eller dig ??? :D

Jeg har en ABC trekant , hvor arealet er 5, 98. siden a er 4 .

Jeg skal nu bestemme lændgen af højden ha fra A.

Men hvordan ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2009 af mathon

T = ½·ha·a = 5,98

ha = 2·5,98/5


Svar #2
03. oktober 2009 af Tandfeen10 (Slettet)

Fantastisk - nu giver det jo mere mening. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

ha = 2*5,98/4


Svar #4
03. oktober 2009 af Tandfeen10 (Slettet)

Selvfølgelig -


Skriv et svar til: bestem længden af ha i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.